Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Pomoc za pocetnike
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Pomoc za pocetnike

Pomoc za pocetnike 3 years, 8 months ago #1040

Arhitektura me jako zanima,inace imam 16 god., pa sam skinuo Archicad 11 da vidim kako se radi u tom programu,jer sam cuo da ga vecina arhitekti koristi.Ima dosta stvari koje mi nisu jasne u vezi sa radom u tom programu... Pa ako neko od iskusnijih zna gde u Novom Sadu ima kurs za AC,ili da mi preporuci neku literaturu koja bi mi bila od pomoci...?

Re:Pomoc za pocetnike 3 years, 8 months ago #1041

• milos
  • Expert Boarder
Kontaktiraj hiCad iz Novog sada.
http://www.hicad.rs/

Re:Pomoc za pocetnike 3 years, 8 months ago #1042

Hvala;)

Re:Pomoc za pocetnike 3 years, 4 months ago #1092

• Kichie
  • Fresh Boarder
e cao
veruj mi da sam skoro pao sa moje udobne stolice kada sam video tj procitao ovu tvoju temu na forumu... cudim se jer i ja imam 16g (uskoro cu 17) i do sada jos nikog nisam upoznao da ga toliko interesuje arhitektura, koliko i mene, predpostavljam...
bas bi voleo da se upoznamo i razmenjujemo svoje interese, za sada mozemo preko mail-a i fona. evo ti moj mail pa se cujemo... Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Re:Pomoc za pocetnike 1 month, 2 weeks ago #1283

• Petrich
  • Fresh Boarder
Cool je kad si mlad i zanimaju te fine stvari.
Arhitektura je super. Potrebno je da si pun ideja i da jako lako dolazis do idejnih resenja...
Evo vam mala pomoc www.arhitekton.net to je domaci sait za arhitekturu imaju cak i istoimeni casopis, i verujem da su jedini renomirani casopis za arhitekturu na nasim prostorima.
Pogledaj te na sajtu ima mnogo stvari koje bi vas zanimale...
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.07 seconds
tt-group