Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Mnogo bi mi koristila vaša pomoć
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Mnogo bi mi koristila vaša pomoć

Mnogo bi mi koristila vaša pomoć 6 years, 12 months ago #377

• Amra
ja za vas imam jednu VELIKU molbu. ne spadam bas na ovaj forum jer nisam student arhitekture,nisam čak ni blizu,tek sam III srednje.upravo je u tome i problem : ne mogu objasniti zašto,ali arhitektura me zaista privlači kao faks. a to da ne mogu objasniti zašto iz prostog razloga što POJMA NEMAM o tom zanimanju.ne znam ni šta bi me sačekalo, ni šta da radim da se pripremim za to,ama znate kad neko veze nema,ne znam

Re:Mnogo bi mi koristila vaša pomoć 6 years, 12 months ago #378

• Amra
AMA BAS NISTA!da sam prije tri godine znala cime zelim da se bavim,upisala bih građevinsku i sad ne bih imala problema,ali s obzirom da sam gimnazijalka i da nisam nista nacrtala tri godine,onda bi mi ZAISTA koristila vaša pomoć.unaprijed hvala

Re:Mnogo bi mi koristila vaša pomoć 6 years, 12 months ago #379

• bla
Ciao!
Vecina studenata je tako zavrsila u ovoj struci. Nema razloga za brigu.
Javi se na mail, ako zelis Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Re:Mnogo bi mi koristila vaša pomoć 6 years, 11 months ago #380

• malena
Pa nije bas da smo svi tako zavrsili ali nema veze. To sto si iz gimnazije nema nikakve veze jer sam i ja isla u gimnaziju. Sada ces verovatno sve raditi na racunaru pa ti za crtanje likovno i nije neophodno osim kod izrade skica. Ali zato svuda postoji I god koja, ma koliko glupo delovala najvise sluzi bas gimnazijalcima!

Re:Mnogo bi mi koristila vaša pomoć 6 years, 11 months ago #381

• Milan
vh

Re:Mnogo bi mi koristila vaša pomoć 6 years, 11 months ago #385

• z
arhitektura nije cista tehnicka skola, kao cista biotehnologija ili fizika, puno procesa, prvenstveno u prvoj stvaralackoj fazi projekta, se desava na jednom suptilnom nivou, veliki broj inspiracija i kreativnih impulsa dolazi iz stomaka / pre deset godina, u tvojim godinama, sam imala slicno ubedjenje, u stomaku..i do danas nisam pozalila sto sam taj osecaj i tu neosnavnu (tada) zelju pratila i preispitala detaljnije...mogu ti samo posavetovati da svoju zelju koja je obuzeta ne znanjem, preispitas, vremenom (imas jos godinu dana) ces shvatiti da li je to to .....a sta te ocekuje....puno crtanja, sto na compu to rukom.....dosta diplomatskog pregovaranja, svadja po gradilistima, puno ne prespavanih noci, puno kafe i cigara....i dosta strpljenja.....i onaj trenutak, kada nakon godinu dana ili duze ( a nekad i krace, zavisi sta radis ) stojis ispred realnog materijalizovanog objekta, koji se nekad sastojao od crta na tvom papiru....
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.07 seconds
tt-group