Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Animacije
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Animacije

Animacije 5 years, 3 months ago #762

• vsladjan
  • Fresh Boarder
zdravo svima! Imam pitanje o tome,kako da u pozadini animacije ubacim muziku,a da je ne unistim. znam da ima veze sa podesavanjem frejmova ali mi slabo ide od ruke. Inace animacija je u avi formatu i pokusao sam u programu vegas 5.0 da ubacim malo muzike i posle renderovanja ispalo je uzasno!
Ako neko zna kako to ide bio bih zahvalan,jer do sada nikada nisam radio nesto ovako,pa ne mogu da provalim sva podesavanja! Unapred zahvalan!

Re:Animacije 5 years, 2 months ago #774

• Igi
  • Fresh Boarder
Mislim da bi bilo bolje da pokusas jednostavnije resenje. Po renderovanju animacije u *.avi format, otvori windows movie maker, program koji ide uz windows xp- start meni, all programs,idi na import video opciju u file meniju a zatim prebaci animaciju dole na vremensku liniju.kada to uradis, moci ces ispod animacije ubaciti muziku koju zelis u vidu muzickog fajla.
pozdrav

Re:Animacije 5 years, 2 months ago #780

• BRZI
  • Senior Boarder
Da naravno postoje i drugi programi ali i ovaj zavrsava posao, naravno nebi bilo lose da duzina video i audio materijala bude ista zbog jednostavnosti.

Re:Animacije 5 years, 2 months ago #783

• ArchiHead
  • Fresh Boarder
Mozes da probas u Flash 8 (sada Adobe nekada Macromedia) oni su to znatno uprostili.
http://www.adobe.com/products/flash/flashpro/.Probaj.
Pozdrav<br><br>Post edited by: ArchiHead, at: 2007/03/04 09:51

Re:Animacije 5 years, 2 months ago #790

• BRZI
  • Senior Boarder
Pa da moze i tako ali ipak mislim da je sve to preterano komplikovanje, neznam koji software koristis za rendering ali programi za animaciju i rendering kao npr. 3DS pdrzavaju i ubacivanje zvuka direktno u animaciju.

Re:Animacije 5 years, 2 months ago #796

• BRZI
  • Senior Boarder
S obzirom kada je postavljen ovaj post verovatno si vec nasao neko resenje, ali u slucaju da nisi ili za one koji naidju na slican problem, predlazem da probaju &quot;Edit Studio&quot; www.puremotion.com.Program relativno malih dimenzija, potpuno upotrebljiv i u Demo verziji, logika rada je prakticno ista kao i kod vecine programa ove vrste. Programi poput Vegas-a ili Premier-a su pomalo glomazni i komplikovani za pocetnike (a da ne spomenjemo tek cenu) zato su softverska resenja poput ovog dobrodosla alternativa. Unosenje zvuka u ovaj program (ili blio kolji ove vrste) je relativo jednostavan, otvoris video, importujes zvuk (ili prevuces) i sve sto treba je podesiti Timeline da bi se zvuk i video sinhronizovali na zeljeni nacin. U svakom slucaju uz svaki program se dobija i neko uputstvo u nekom elektronskom formatu, tako da nije na odmet (cak je i preporucljivo) odvojiti malo vremena za savladavanje nekog konkretnog programa. Svaki program ima &quot;Help&quot; a poneki imaju i kratke Tutorijale, koje treba obavezno pogledati u suprotmom tu je internet i specijalizovani sajtovi i forumi.<br><br>Post edited by: BRZI, at: 2007/03/19 23:21
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.08 seconds
tt-group