Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Roofmaker izmena
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Roofmaker izmena

Roofmaker izmena 7 years, 7 months ago #135

• garac
  • Fresh Boarder
Rec je o Roofmaker biblioteci za ArchiCAD. Da li bi neko mogao da modifikuje pojedine elemente, recimo rogove i stubove. Naime, posto se bavim iskljucivo modeliranjem krovnih konstrukcija, terasa od drveta, nadstresnica, itd. potrebno mi je da zavrsetak roga ne bude prav, vec 'isaran'. (ukrasen, izrezbaren)... znate na sta mislim. Da li bi neki GDL majstor mogao da promeni postojecu biblioteku i od ovog roga (rafter2_1) napravi rog sa drugacijim zavrsetkom, polukruzno zasecen i izrezbaren na kraju (ja bih poslao sliku sare).. i isto to sa stubom.. mozda deluje smesno ali zaista mi je potrebno.. ovo bi mi delovalo mnogo ubedljivije i lepse..
hvala...

Re:Roofmaker izmena 7 years, 7 months ago #136

• garac
  • Fresh Boarder
ne zna niko?!?

steta....

Re:Roofmaker izmena 7 years, 7 months ago #137

• tribu
  • Fresh Boarder
Objekte RoofMakera moze da menja samo iskusni programer. Najbolje resenje za vas je da dodate te ukrase kao nezavisne objekte.

Nadam se da je pomoglo.
Ivan Jovanovic

Re:Roofmaker izmena 7 years, 1 month ago #367

• Nebojsa PN
Najbolje je za tvoj problem koristiti PROFILER, ili oblikuj objekat od elemenata SLAB & WALLS pa ih prebaci u GDL - sa potrebnim uglovima... na ovaj nacin mogucnosti su ti naravno neogranicene... sve je u tvojoj masti... i investitorovim parama
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds
tt-group