Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

ponuda posla arh renderinga za USA i EU trziste
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: ponuda posla arh renderinga za USA i EU trziste

ponuda posla arh renderinga za USA i EU trziste 7 years, 2 months ago #358

• RenderNS
Postovani,

Hteo bih Vam ponuditi posao arhitektonskog renderinga. Ja se istim poslom bavim duze vreme, a zadnje 2 godine intenzivno saradjujem sa USA. Kako je posao tamo u ekspanziji, a imam dosta kontakata zbog konurentnih cena, hteo bih Vam ponuditi sledeci vid saradnje:

Uz sledece pismo, poslacu Vam 1 probni rad. To je dwg fajl tipicne kuce, posao kakav najcesce dobijam. Vi biste mi uz izradjen rendering dostavili vreme koje Vam je bilo potrebno za izradu, kao I Vasu okvirnu cenu za posao slicnog obima. U attachment-u cu Vam poslati i jpg vec odradjenog posla sa prikazom pribliznih tekstura i materijala. Detaljnija uputstva su u fajlu uputstva.txt koji se takdje nalazi u attachment-u.

Sve ostalo je moj posao i ukljucuje reklamu i pronalazak klijenata. Posle ostvarivanja kontakta sa klijentom i ugovaranja posla, ja bih Vam bio garant isplate posla po Vasoj dogovorenoj ceni sa klijentom, sto znaci da Vi ne biste morali cekati da se transakcija ostvari.

Hvala Vam na Vasoj paznji I vremenu,
Iskreno,
Vlada

Kontakt:
E mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Mob tel: (064) 27 000 27
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds
tt-group