Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Potraga za ProSITE-om
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Potraga za ProSITE-om

Potraga za ProSITE-om 6 years, 6 months ago #438

• virigon
  • Fresh Boarder
Ima li neko ProSITE za formiranje 3D terena koji navodno mozze da se uvozi u ArchiCAD9? Unapred zahvalan.

Re:Potraga za ProSITE-om 6 years, 6 months ago #439

• hicad
ProSITE je prekinuo razvoj. Ja negde imam staru verziju, te ako te interesuje javi se. Preporučujem da koristite Cigraphov adon: ArchiTerra. Cena je 220 E.
Distributer Graphisofta, hiCAD

Re:Potraga za ProSITE-om 6 years, 6 months ago #441

• virigon
  • Fresh Boarder
Vrlo sam zaintereson za taj program. Ja sam sluchajno nabasao na njega na Netu i moram da priznam da me je na prvu loptu odushevio. Dobro sad, nisam ja neki poznavalac programa ovog tipa ali mi je delovao O.K. Pogotovo jer u ArchiCAD, u kome radim, ne mogu da dobijem smouth povrshinu terena koja mi je posebno znachajna za struku (apsolvent pejzazzne arhitekure). A deluje mi i da je kompatibilan sa ArchiCAD-om i da se u njega mogu uvoziti tereni formirani u ProSITE-u. Ili nije?

Re:Potraga za ProSITE-om 6 years, 6 months ago #442

• virigon
  • Fresh Boarder
Vrlo sam zainteresovan za taj program. Ja sam sluchajno nabasao na njega na Netu i moram da priznam da me je na prvu loptu odushevio. Dobro sad, nisam ja neki poznavalac programa ovog tipa ali mi je delovao O.K. Pogotovo jer u ArchiCAD, u kome radim, ne mogu da dobijem smouth povrshinu terena koja mi je posebno znachajna za struku (apsolvent pejzazzne arhitekure). A deluje mi i da je kompatibilan sa ArchiCAD-om i da se u njega mogu uvoziti tereni formirani u ProSITE-u. Ili nije?

Re:Potraga za ProSITE-om 6 years, 1 month ago #557

• Ivica
Graphisoft je izdao nov add on za ArchiCAD 9 - maxonform. viae na sajtu www.graphisoft.com
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.07 seconds
tt-group