Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Virtualne radionice na arhitektura.co.yu?
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Virtualne radionice na arhitektura.co.yu?

Virtualne radionice na arhitektura.co.yu? 7 years, 3 months ago #203

• eco
  • Junior Boarder
U odgovoru na Admin-ov prijedlog za AutoCad konkurs sam rekao da bi bilo od velike koristi da otpocnemo jednu seriju virtualnih radionica, u cilju rasplamsavanja ovog umiruceg plamena sto ga predstavlja forum na arhitektura.co.yu.

\"Kao sto sam i prije rekao, izgleda da ima dovoljno clanova (150+?), ali sam broj novih poruka govori kako se rijetko pristupa diskusijama.

Ovo je veoma zabrinjavajuce ne samo zato sto kao arhitekti, studenti , ljubitelji arh. i ostali, trebamo da dajemo doprinos prmociji arh., nego i konstruktivno sudjelujemo u razvijanju sopstevnih sposobnosti.

Ja sam za organizovanje serije konkursa, ili bolje reci, virtualnih studija (radionica), bez obzira da li uradjenih na archi, autoCadu ili rukama. Radije nego da napravimo jedan konkurs koji ce trajati par mjeseci, pola godine i na koji ce se odazvati par ljudi, a za vrijeme koga ce svi izgubit interes, bolje je da svakog mjeseca ili par sedmica dajemo odredjene teme na koje cemo predstavljati svoje radove, makar to bile samo i malo-razradjene ideje.

Mislim da ovako ima vise potencijala da se u ljudima probudi razlog i zelja za diskusijom, komentarima, itd. Teme rada ce se mjenjati, i svako ce moci da dadne prijedloge za buduce. A u pravo iz razloga da ce teme trajati samo npr. dvije sedmice, radovi ce biti zanimljiviji, istinitiji, i bit ce dobra vjezba za razvijanje sopstvenih kvaliteta i konstruktivog dijaloga...\"

Volio bi da cujem komentare o ovom prijedlogu.

Pozdrav
Sustainability is not a matter of fashion but of survival..........................

Re:Virtualne radionice na arhitektura.co.yu? 7 years, 3 months ago #204

• milos
  • Expert Boarder
Webmaster ovde, Eco pazljivo sam procitao tvoj predlog i mislim da je sjajan. Ja sam trenutno prezauzet izradom svog diplomskog rada koji je u zavrsnoj fazi pa zato nemam vremena za redovni update sajta.

Virtuelna radionica je sjajna ideja. Ja pozivam tebe i sve zainteresovane da zajednicki tu ideju pretvorimo u delo, mozda vec ovog leta.

Ja za ovo leto, ako Bog da, pripremam jedan potpuno redizajniran sajt arhitektura.co.yu, naravno sa istim konceptom kao do sada.

U svakom slucaju svi zainteresovani se mogu javiti na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili na moj licni email Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pozdrav,
Milos

Re:Virtualne radionice na arhitektura.co.yu? 5 years, 11 months ago #518

• BRZI
  • Senior Boarder
Ovo je relativno star post ,ne znam dali se nesto promenilo od tada i dali se odmaklo od ideje, ali u svakom slucaju ideja je dobra a kolio ostvariva u ovakvim okolnostima ostaje da se vidi.Volio bih da vidim neke promene ovde.Naravno dosta toga zavisi od nas samih (mislim clanova ovog sajta i svih ostalih) Moramo da stvar preuzmemo u svoje ruke ...

Re:Virtualne radionice na arhitektura.co.yu? 4 years, 10 months ago #814

Webmasteru, jel' dade taj diplomski ajde os' da uradis ili sto kaze BRZI "da uzmemo stvar u svoje ruke" Prodje i ovih godinu dana...
BTW, jel' si ti TAJ Milos Stankovic sto je radio animacije samnom na 3K pre jedno 8,9 god Tada si, cini mi se bio srednjoskolac

---in ArchiCad since AC 4.5---
AMD 2600+, 2Gb RAM, ATI Radeon 9600 Pro,
dual monitors - Compaq 21\\\\\\\\", Iiyama 17\\\\\\\\"
ArchiCAD 7.0 - 10.0 / Rhino 3, Cinema 4D, Piranesi

Re:Virtualne radionice na arhitektura.co.yu? 4 years, 10 months ago #816

• milos
  • Expert Boarder
Nisam ja taj Milos Stankovic sto je radio animacije na 3K. Inace ja sam diplomirao jos pre 3 godine u Nisu.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.09 seconds
tt-group