Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Kako se postavljaju radovi
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Kako se postavljaju radovi

Kako se postavljaju radovi 4 years, 8 months ago #834

• pailhead
  • Fresh Boarder
Da li je moguce napisati neko uputstvo o tome kako se postavljaju radovi na ovaj sajt? Clan sam vec sigurno vise od godinu dana, ali do sad se nisam snasao.

Re:Kako se postavljaju radovi 4 years, 8 months ago #835

• milos
  • Expert Boarder

Re:Kako se postavljaju radovi 4 years, 8 months ago #842

• BRZI
  • Senior Boarder
Ja mislim da je neko vec postavljao ovo pitanje, u svakom slucaju vidise da sve saljes administratoru na e-mail. nije kao na nekim drugim sajtovima (nevezano za tematiku).

Re:Kako se postavljaju radovi 4 years, 8 months ago #845

• milos
  • Expert Boarder
Vec duze vreme razmisljam da nekako automatizujem slanje radova, tj. da se slike i tekst uploaduju sa sajta. Pronasao sam neka resenja ali mi se nijedno ne cini dovoljno user-friendly.

Trenutno je celokupno znanje potrebno za slanje rada znanje koriscenja emaila. I opet nije svima jasno kako poslati rad.

Ako neko zna neki slican sajt gde se radovi mogu slati direktno sa sajta, neka postavi link ovde.

Re:Kako se postavljaju radovi 4 years, 8 months ago #847

• BRZI
  • Senior Boarder
Pa ovako cak i na domacem webu postoji pristojan broj ovakvih sajtova vecina njih je na "Drupal-u", a neki su i na "Joomli" npr. "linuxo.net"(to mi je prvo palo na pamet) , na njemu cak i neregistrovani korisnici mogu da postavljaju clanke. Koliko sam primetio oni koriste Joomla ko osnovu i ekstenzu "JA Submit2.1" sa "JoomlaArt-a" (zahteva registraciju) . U svakom slucaju meni se ova ekstenzija cini prilicno User Frendly a verovatno postoje i druge, i svako ko zna da koristi forum znace da koristi i ovo, a oni koji se ne snadju tu je i dalje E-mail. Jel tako...

Re:Kako se postavljaju radovi 4 years, 8 months ago #849

• milos
  • Expert Boarder
Probao sam ja-submit i nije user-friendly. Mozda jeste za one koji posecuju sajt o Linuxu ali za arhitekte bogami nije.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.08 seconds
tt-group