Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

AutoCAD rendering konkurs?
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: AutoCAD rendering konkurs?

AutoCAD rendering konkurs? 7 years, 7 months ago #212

• ...starije
Sta mislite da na ovom sajtu organizujemo konkurs za najbolji rendering radjen na AutoCAD/3DStudio platformi?

Da li bi ste i Vi uzeli ucesca?
Kakve bi po Vama trebale da budu nagrade?

Hajdemo malo kolege arhitekte...
Razmrdajte se, diskutujte na ovom forumu, budite interaktivni... Nemojte samo da surfujete po ovom sajtu.

A ovo za AutoCAD konkurs je ozbiljno. Autodeskov distributer se slozio.

Re:AutoCAD rendering konkurs? 7 years, 7 months ago #213

• xljr
  • Fresh Boarder
\"Da li bi ste i Vi uzeli ucesca?\"
Da, ako bi nagrade bile primamljive.

\"Kakve bi po Vama trebale da budu nagrade?\"
Skup hardver i literatura.

Re:AutoCAD rendering konkurs? 7 years, 7 months ago #214

• deki
  • Fresh Boarder
Ja sam za.
kao nagrade hardver, softver, literatura, moze i novac...
Forma, Funkcija, Konstrukcija...

Re:AutoCAD rendering konkurs? 7 years, 7 months ago #215

• eco
  • Junior Boarder
I ja sam za tako nesto...

Kao prvi preduslov bi trebali malo da ozivimo ovaj forum. Kao sto sam i prije rekao, izgleda da ima dovoljno clanova (150+?), ali sam broj novih poruka govori kako se rijetko pristupa diskusijama.

Ovo je veoma zabrinjavajuce ne samo zato sto kao arhitekti, studenti , ljubitelji arh. i ostali, trebamo da dajemo doprinos prmociji arh., nego i konstruktivno sudjelujemo u razvijanju sopstevnih sposobnosti.

Ja sam za organizovanje serije konkursa, ili bolje reci, virtualnih studija (radionica), bez obzira da li uradjenih na archi, autoCadu ili rukama. Radije nego da napravimo jedan konkurs koji ce trajati par mjeseci, pola godine i na koji ce se odazvati par ljudi, a za vrijeme koga ce svi izgubit interes, bolje je da svakog mjeseca ili par sedmica dajemo odredjene teme na koje cemo predstavljati svoje radove, makar to bile samo i malo-razradjene ideje.

Mislim da ovako ima vise potencijala da se u ljudima probudi razlog i zelja za diskusijom, komentarima, itd. Teme rada ce se mjenjati, i svako ce moci da dadne prijedloge za buduce. A u pravo iz razloga da ce teme trajati samo npr. dvije sedmice, radovi ce biti zanimljiviji, istinitiji, i bit ce dobra vjezba za razvijanje sopstvenih kvaliteta i konstruktivog dijaloga...

Pozdrav
Sustainability is not a matter of fashion but of survival..........................

Re:AutoCAD rendering konkurs? 7 years, 7 months ago #216

• trix
  • Fresh Boarder
apsolutno da,i to sto pre.a nagrade?pa moze hardver-ram memorija,graficka...nesto za nas korisno

Re:AutoCAD rendering konkurs? 7 years, 7 months ago #217

• kolega
  • Fresh Boarder
I ja sam za konkurs, samo pre nego sto bilo sta posaljem mogao bi da poradim malo na svojim radovima pa bih vas zato zamolio za informaciju gde mogu za dzabe tj za free da skinem neke 3d modele (ljudi) za AutoCAD...

Naravno da sam trazio na netu, ali sve sto je free je nekako bljak, nije to to, a vidim u ovim radovima koji su izlozeni ima interesantnih 3d modela ljudi, a tako nesto mi treba ...

Ako bilo ko, ko procita ovo ima ideju gde to mogu da skinem neka mi odgovori ovde ili mi posalje info na mail...

Pozdrav svim kolegama, a narocito koleginicama
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.08 seconds
tt-group