Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Arhitekturijada?
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Arhitekturijada?

Arhitekturijada? 6 years ago #606

Zaista zvuci smesno, ali bice \&quot;Arhitekturijada\&quot; !!! 19.05 - 23.05 u MKD, na Ohridskom jezeru. Pa kolege looking forward to see U all there!!! Pozdrav!!!<br><br>Post edited by: admin, at: 2006/05/07 11:17

Re:ARHITEKTURIJADA??? 6 years ago #607

• milos
  • Expert Boarder
Ako ima&scaron; malo vi&scaron;e informacija o ovom doga&#273;aju po&scaron;alji da objavimo vest na sajtu.

Re:ARHITEKTURIJADA??? 6 years ago #608

Weekend je los timing... U ponedeljku imacu konkretne informacije i detalje...

Arhitekturijada!!! 6 years ago #609

Susret studenata arhitekture bivse Jugoslavije i okoline, poznatiji kao Arhitekturijada, odrzace se ove godine u MKD, na Ohridskom Jezeru u periodu od 19 do 23 maja. Ovo obuhvata serijale predavanja, kratkih radionica, izlozbu studentskih radova i debate na aktuelne teme u praksi. Cilj ove manifestacije jeste da kroz komunikaciju i razmenu informacije izmedju ucesnika, svi zajedno doprinesemo boljoj edukaciji i aktuelizaciji nase struke na sto sirem nivou. Iskustvo ove godine ce podeliti studenti i profesori sa pozvanih fakulteta (Skopje, Nis, Beograd, Banja Luka, Novi Sad, Sarajevo).
Program:
-Petak 19 maj. Dolazak u Ohridu.
-Subota 20 maj-ponedeljak 22 maj (naucni program: takmicenja iz predmeta Istorija arhitekture, izlozba studentskih radova, debate na temu ''Urbana reciklaza'', predavanja gostujucih profesora... kao i takmicenja u sportu)
-Utorak 23 maj (zatvaranje skupa, izlet brodom...)
* Cena za ucesnike je 5600 din ili 64 eura (4 nocenja sa punim pansionom, a organizatorima bice obezbeden smestaj i delom ili u celosti pokriveni organizacioni troskovi).
Kontakt:
SS FTN-AO www.ssftn.com<br><br>Post edited by: Biljanarchi, at: 2006/05/09 00:36

Re:Arhitekturijada!!! 6 years ago #611

Ima li slobodnih mjesta u busu kod Novosadjana ili Beogradjana?
Ja bih zelio da idem, ali moj faks salje samo jedan bud koji je vec pun, a nema nas dovoljno za drugi.

Ako kod nekog ima mjesta, molim vas javite i cijenu i vrijeme polaska da mogu tempirati kojim busem da dodjem u BG ili NS...

Hvala unaprijed!

Pozdrav iz BL!

help me ;) 5 years, 11 months ago #615

• aliena
  • Fresh Boarder
ovu arhitekturijadu sam propustila i bas mi j ebzvz
kako da odem sledece godine ovde u nisu je opsta neinformisanost
saznaje se sve par dana pred put
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.08 seconds
tt-group