Poshto sam ja vrlo neiskusan, zanima me koliko dobro trebam da se spremim i shta ja intenzivnije da radim da bi ushao na arhitekturu u beogradu.Mislim radim josh od Oktobra, crtam ko nezdrav, muka mi je vec od svega, pa mechisto zanima konkurancija i sam prijemni.Ako neko zeli nek mi bar neshto kaze!!!
--------------------------------------------------------------------
Konkurencija je uzasna kao i uvek. Bice vise od 500 ljudi. Nemoj da brigas, ako si se spremao moras da verujes u sebe i da izadjes na taj ispit. Na se da se spremas vec kod nekog, a ako ne, bilo bi dobro da se konsultujes sa nekim ko se time bavi (pripremama ili ko je na fakultetu) jer na prijemnom prolaze odredjene fore i nacini crtanja. Samo napred i veruj u sebe. Zelim ti srecu i puno te pozdravljam.
sigurno si vec saznao za guzvu na upisu, zezanje sa \"koskama\" od pitanja. Najbitnije je da ne obracas paznju na ostale koji polazu i da crtanje odradis maksimalno precizno i jos vaznije - stilom koji ce skrenuti paznju. Crtez mora da ti se izdvaja u gomili radova...
a zna li se gde se polaze ove godine (posto je ostalo jos 10-15 dana) i KAD???
eeeeeeehhhhh sta drugo reci.... Ja sam iz Gradiske i bio sam na prijemnom za Arhitekturu u Bg. Medjutim razocarao sam se, jer kad sam vidio kako ljudi crtaju kraj mene (pominjete taj određeni stil crtanja), e pa ja ga nisam ni znao, tako da se nisam progurao tamo. Sad pokusavam u drugom roku da se upisem na Gradjevinski fakultet u Banja Luci, i na se da cu upisati. Ako sve bude kako treba krenucu na jesen u gradjevinski fax, a ako ocistim godinu mogu da se prebacim na arhitekturu. Ali ko zna mozda mi i gradjevina vise lezi, i mozda se ispostavi da sam pogodio ono pravo. Sve u svemu, volim to i necu odustajati. A to bi i predlozio svima vama koji su u slicnoj poziciji kao ja. Citamo se.
Odakle da spremam istoriju umetnosti za prijemni na arhitekturi? Mislim, iz koje knjige?
zbog licnih problema mog dosadasnjeg tutora, koji me je spremao od sredine jeseni, primoran sam da trazim novog, kod kojeg bi nastavio pripreme do datuma upisa. da li bi mogli reci telefon ili adresu neke, po mogucstvu provereno dobre, strucne osobe kod koje bi mogao da nastavim sa pripremama?
Koji program ste koristili za ovaj projekat?
Ovi renderi su jednostavno fantastični. U kom p...
Ineresantno resenje i objekat ucelini, posebno ...