Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Beograd,Nis,Zagreb,Skopje,Sofija
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Beograd,Nis,Zagreb,Skopje,Sofija

Beograd,Nis,Zagreb,Skopje,Sofi​ja 7 years, 7 months ago #230

• ...starije
Koj od Arhitektonskite fakulteti od ovie gradovi odnosno zemji e najkompetetiven i najsovremen vo nastavata i primenata na CAD sitemite. Sto mislite za Arhitektonskiot univerzitet vo Sofija?
--------------------------------------------------------------------
Listi Beograd,Nis,Zagreb,Skopje,Sofija ja bih dodao gradove iz ex-yu gdje postoje studiji arhitekture : Novi Sad,Sarajevo,Banja Luka,Ljubljana.Ako sam vas dobro razumio vas zanima koji od navedenih fakulteta je najdalje otisao u primjeni Cad-programa za potrebe izvodjenja nastave...Mislim da na svim fakultetima studenti u programu imaju predmet Informatika(racunari).Poznata je cinjenica da ekonomski razvijenije drzave ulazu vise novca u visoko obrazovanje,a tim se novcem se kupuju kompjutori,programski jezici i placaju strucnjaci koji ce studente educirati. Ko je otisao najdalje u primjeni Cad-programa tesko je mjeriti. Konkretno znam da na: Arhitektonskom fakultetu u Sarajevu studenti na predmetu racunari polazi ispid na prakticnim i teoretskim zadatcima u AutoCAD-u. Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu vise obradjuju ArchiCAD nego AutoCAD. Arhitektonski fakultet u Ljubljani je mozda najdalje otisao jer njihova drzava najvise ulaze u visoko obrazovanje...
--------------------------------------------------------------------
Na FA u Ljubljani nemamo obavezni predmet u vezi crtanjem u auto cadu, samo u 6. semestru (3 g.) imamo Racunalnisko podprta arhitektura. Tako da treba student da plati kurz Auto-cad oko 40 EUR. Kod nas vlada sistem snadji se sam. Znanje A Cad nije obavezno ali bez valjda neide. Pozdrav iz LJ.
Jure
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds
tt-group