Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Tekst o beogradskom AF
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Tekst o beogradskom AF

Tekst o beogradskom AF 7 years, 7 months ago #235

• ...starije
Lep pozdrav administratorima ovog odlicnog portala a i ostalim clanovima. Mozda mogu da ponudim jednu dodatnu mogucnost za reklamu, ako vas zanima i slovenacki trg. Urednik sam jedine slovenacke revije za kompjutersku grafiku, CAD, DTP, dizajn i srodna podrucja (revija KLIK iz Ljubljane). V tom trenutku trazim osobu, koja bi mi napisala reportazu o Beogradskom fakultetu za arhitekturu. Honorar je 30 - 50 eura po objavljenoj strani u KLIKu, ali se cesto zaplete oko isplate u inostranstvo. Zato umesto honorara autorima iz inostranstva obicno ponudim objavu oglasa u reviji, u protivrednosti honorara i po ceniku za nas oglasni prostor. Ako vas zanima Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli pa cemo se dogovoriti za detalje. lep pozdrav iz Ljubljane,Daniel Lovas;editor-in-chief;KLIK Magazine;Ljubljana,Slovenia
--------------------------------------------------------------------
Samo jos to: reportaza ce biti duga 2-3 strane u reviji. Od autora pa ocekujem, da je arhitekt ili student arhitekture, sa savremenim pogledima na arhitekturu i da ima barem malo iskustva sa pisanjem za revije i casopise - da je vec negde objavio clanke, ako je moguce. Saradnja se, naravno, ne bi zavrsila sa tom reportazom. Za ostale informacije mail.

Re:Tekst o beogradskom AF 7 years, 7 months ago #236

• giloba
  • Fresh Boarder
jako je cudno da skoro da nema ljudi sa beogradskog af-a ovde.

Re:Tekst o beogradskom AF 7 years, 7 months ago #237

• mina
  • Fresh Boarder
ovde izgleda uopste nema ljudi...

Re:Tekst o beogradskom AF 7 years, 7 months ago #238

• milos
  • Expert Boarder
Forum sada ima 188 clanova ali izgleda da niko nije raspolozen za pricu...

Re:Tekst o beogradskom AF 7 years, 7 months ago #239

Zdravo svima............... hocu da upisem arhitekturu !
i trebaju mi sve informacije o prijemnom ama bas sve tako da ako neko nesto zna please help !

Re:Tekst o beogradskom AF 7 years, 7 months ago #240

• krokodil
evo ja sam za pricu i ja sam sa beogradskog af-a!
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.08 seconds
tt-group