Prijatelji

psihologija
igre za decu
Baner
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Studiranje na niskom fakultetu
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Studiranje na niskom fakultetu

Studiranje na niskom fakultetu 5 years, 11 months ago #619

• una33
  • Fresh Boarder
Cao

Ja sam studirala u Nisu. Trenutno sam na postdiplomskim u Americi. Niski fakultet ima prilicno predmeta koji se bave konstrukcijama. To ponekad moze da oduzme vremena i da uspori studiranje-ako neko nije dobar sa matematikom na primer.Pored toga ja mislim da je ovaj faks dobar. Sve uvek zavisi od tebe ako ne ocekujes previse nego sednes radis nalazis literaturu , pri tome ne obracas paznju previse na profesore i asistente i guras svoj fazon - bice sve ok. Nema previse filozofiranja na ovom faksu, naucice te da radis to je sigurno.

Re:Studiranje na niskom fakultetu 5 years, 11 months ago #620

• milos
  • Expert Boarder
I ja sam zavrsio u Nisu. Cini mi se da taj fakultet svako moze da zavrsi ali samo od gradiva koje se nauci (milom ili silom) tamo niko nece postati dobar arhitekt. Dakle mora svako da se usavrsava za sebe. Ne znam da li je takva situacija i na drugim fakultetima.

Kako si uspela da iz Nisa odes na usavrsavanje u Ameriku? <br><br>Post edited by: milos, at: 2006/06/05 12:18

Re:Studiranje na niskom fakultetu 5 years, 11 months ago #634

• una33
  • Fresh Boarder
Cao Milose ti jesi u pravu ali ne stojimo tako lose-uporedujem ja studentske radove ovde sa studentskim radovima kod nas i. Napisala sam odgovor a onda se nekako pri obljavljivanju cela poruka izgubila - tako da cemo pricati na chatu.

Re:Studiranje na niskom fakultetu 5 years, 11 months ago #647

Ba bas me zanima sta mislis kad uporedjujes studentske radove tamo i ovde pa ako te ne mrzi napisi nesto. hvala ako napises.

Re:Studiranje na niskom fakultetu 5 years, 11 months ago #651

• una33
  • Fresh Boarder
Ljudi se uce da rade - pa slicno ko kod nas to izgleda. Mozda veci procenat njih odradi solidnije projekat- i vise komuniciraju sa profesorima. Drugo obavezno svi imaju enkoliko prezentacija kako napreduju sa projektom gde cuju od profesora i studenata sugestije u kritike- to pomaze ipak. Ali ovako estetski to nije bas top- mi pratimo zapadnu evropu- tezimo ka modernoj arhitekturi.
Najbolji radovi su kod mene izazivali vece divljenej nego ovi ovde.
znaci i ta deca uce- ako kaze da su svi talentovani- a na kraju krajeva placaju za skolu nemaju bas neki prijemni.
Prezentacija drugacija- ovde ceo projekat izbombarduju sa informacijma- fotografijama tekstom- kao velika reklama izgleda.
kod nas ipak malo cisitje sa vise dostojanstva- kao evo ga projekat- govori sam za sebe.

Re:Studiranje na niskom fakultetu 5 years, 11 months ago #652

• una33
  • Fresh Boarder
izvinjavam se zbog greska u kucanju-uvezbavam kucanje sa svim prstima pa zato tako ispada na kraju .
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.08 seconds
tt-group