Urednik: MILOš STANKOVIĆ  


Planovi kuća razvrstani su po kategorijama zavisno od ukupne površine kuč‡e. Klikom na odredjenu kategoriju dobićete spisak raspoloživih planova.

Svaka kuća prikazana je sa jednom ili više osnova, zavisno od spratnosti i sa jednom ili više fotografija ili crteža kuća.


Ovde se nalaze projekti enterijera koje su poslali naši posetioci. I vi možete objaviti svoj projekat enterijera. Dovoljno je da nas kontaktirate.


Urednik: GORAN KARALIĆ  


Ovde objavljujemo informacije o raspisanim konkursima za arhitektonska rešenja. Informacije su pisane u vreme kad je dotični konkurs raspisan tako da ovde ne možete videti rezultate konkursa. Za to koristite link "Rezultati & Izložbe".

Preporučujemo da obavezno pratite informacije o konkursima koje objavljujemo na [world] delu portala, na engleskom jeziku.Studentima arhitektonskih fakulteta: Objavite svoj rad na Arhitektura.co.yu. Sve što je potrebno je da nam pošaljete slike projekata i kraći opis. Za detaljne informacije nas kontaktirajte.


Studentima arhitektonskih fakulteta: Objavite svoj rad na Arhitektura.co.yu. Sve što je potrebno je da nam pošaljete slike projekata i kraći opis. Za detaljne informacije nas kontaktirajte.Studentima arhitektonskih fakulteta: Objavite svoj rad na Arhitektura.co.yu. Sve što je potrebno je da nam pošaljete slike projekata i kraći opis. Za detaljne informacije nas kontaktirajte.


Studentima arhitektonskih fakulteta: Objavite svoj rad na Arhitektura.co.yu. Sve što je potrebno je da nam pošaljete slike projekata i kraći opis. Za detaljne informacije nas kontaktirajte.


Studentima arhitektonskih fakulteta: Objavite svoj rad na Arhitektura.co.yu. Sve što je potrebno je da nam pošaljete slike projekata i kraći opis. Za detaljne informacije nas kontaktirajte.


Sa ovih strana možete downloadovati skripte za pripremu ispita na studijama arhitekture koje su poslali naši posetioci - studenti. Ako ste autor ili imate nekakav pisani materijal u elektronskom obliku (pdf, doc...) možete ga staviti na raspolaganje studentima arhitekture. Dovoljno je da nas kontaktirate.


Ovde se nalaze slike renderovane u nekom CAD softveru ili softveru za 3D modelovanje koje su poslali naši posetioci. Ako se bavite renderingom zbog posla ili iz hobija, pošaljite nam svoje radove i prikažite ih svima. Dovoljno je da nas kontaktirate.

Prijatelji

psihologija
igre za decu