Projekti enterijera

objekat_podgoricaOvdje se radi o savremenom objektu, koji je umetnut unutar urbanističkog dragulja Podgorice - Bokeške ulice. Objekat, čija je namjena porodično stanovanje, sa dvaju strana oivičen je susjednim objektima, dok je u kritičnoj zoni, snabdijevanje prirodnim osvjetljenjem i vazduhom riješeno atrijalno.

internet kafeInternet Caffe je trebalo isprojektovati za lokal koji je u izgradnji u Nisu u neposrednoj blizini Filozofskog fakulteta, dveju Gimnazija i jedne osnovne skole u centru grada. Samim tim lokacija se namece kao idealno mesto za objekat takve sadrzine.

kafanaPreuredjen enterijer jedne kafane u Podgorici.

Idejni projekat enterijersko-dizajeneskog resenja „Prijemnog hotelskog hola sa pratecim sadrzajem” je radjen na osnovu savremenih stilskih karakteristika u arhitekturi.

U pitanju je resenje enterijera  stambene dnevne zone, tj.dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, koja nije u potpunosti obuhvacena zadatkom resavanja enterijera.

Buduci kafe "Bolero" se nalazi Zvorniku. Zamisljen je kao multifunkcinalni prostor (kladionica, kockarnica, bar) od strane investitora. Sa svojih nepunih 60m2 nije mi ostavljao puno prostora za mane manevrisanje formom i oblicima u njemu.

Pokusaj stvaranja mirnog ambijenta koji obiluje razlicitim sadrzajima, ali u teznji da ne dodje do eklekticne natrpanosti. Izbjegavanje otvora, stvaranje fluidnog prostora i nenametljivo odvajanje spavace i dnevne zone jedne su od osnovnih vodilja.

Idejni projekat enterijera turističke agencije. Rad sa predmeta Unutrašnja arhitektura i dizajn, profesor Djura Kojić.

Projekat enterijera butika obuce. Rad sa predmeta Unutrasnja arhitektura na Gradjevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nisu.

Površina lokala je oko 200 m2, prizemlje i podrum, nalazi se u cenru grada, i odredjeni noseci stubovi su morali biti zadrzani. Ideja je bila "podeliti" tavanicu na trake, sirine 30 cm, dok stepeniste za sobom "povlaci" te trake i time se stvara dinamika u prostoru.

Butik ženske garderobe, nalazi se na atraktivnoj lokaciji u centru grada. Površina je oko 180 m2. Zbog spratne visine (h=8m), u mogućnosti je bilo postavljanje galerije, koja je iskorišćena tako da sam lokal podelim na dva dela.

Kafe bar, rad iz predmeta Unutrašnja arhitektura na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu

StanZamisljeno je da stan bude uredjen za potrebe jedne osobe-novinara.

Dunav osiguranjeOsnovno koncepcijsko rešenje zasnovano je na opredeljenju da se u unutrašnjem izgledu prostora vidi tehnologija koja prati vreme u kojem je nastalo

Butik obuceEnterijer butika obuce

Butik obuceEnterijer butika obuce

Butik kozeEnterijer butika koze

AgencijaIdejno resenje enterijera za turisticku agenciju Atlas

Butik kozeForma kojoj damo jasan smer prostiranja moze se posmatrati kroz vise od tri dimenzije.

Butik kozeFotografije prikazuju idejno resenje enterijera butika obuce .Lokal se nalazi u prizemlju zgrade (p+4) u Nisu. Inace ovo predstavlja studentski rad na petoj godini iz predmeta unutrasnja arhitektura.

Pokušao sam da formom kafea ispratim naglašenu izduženost zadate lokacije i da se ostvari što bolji odnos (kontakt) kafe-klizalište. Kafe se sastoji od dva izdužena kubusa od kojih je jedan ispod nivoa zemlje i u njemu su smešteni javni toalet, iznajmljivanje klizaljki...

Predloženo rešenje je enterijer budućnosti u vreme izgradnje objekta fakulteta. Vratili smo se u 1950. i projektovali u duhu 60-ih, želeći da promenimo vremensku liniju i postavimo pitanje: "Kako bi danas rešili ovaj zadatak, pred nama imamo predloženo rešenje kao postojeće stanje?"

Enterijer Internet Cafe-a. Projektovano na trecoj godini studija na predmetu Enterijer I

Enterijer izložbene galerije

Enterijer cafe-bara.

Glavni motiv ovog projekta jeste putovanje kroz vreme zato je i sam naziv turističke agencije "TIME".

Rešenje enterijera za prodavnicu bele tehnike.

Rešenje enterijera kafe-bara na predmetu Unutrašnja arhitektura.

Zadatak je bio da se adaptira postojeći dvosobni stan, tako da on dobije na svojoj funkcionalnosti za potrebe četvoročlane porodice.

Projekat enterijera za butik kože koji se nalazi u novom tržnom centru "Srbija" u Nišu.

Prijatelji

psihologija