Projekti privrednih objekata

Autobuska Stanica Novi Pazar

Tema se semestralnog zadatka vezana je za industijske objekte u izradjenoj gradskoj sredini.

projekat_salasa Salaš je projektovan tako da svojim izgledom i funkcijom docara život i duh starih vremena. Nastao je prostor koji odgovara današnjim potrebama, sa elementima tradicionalne arhitekture i ocuvanjem vekovne suštine.

prarada mesaZgrada je trebala da sadrzi ulaz za administraciju, ulaz za radnike, ulaz za robu (meso), i izlaz za godove proizvode (kobasicarske proizvode i konzerviranu hranu).

Projekat iz predmeta Projektovanje privrednih zgrada 1 sa temom "Sportski aerodrom na zamisljenoj lokaciji", autor Aleksandar Vujovic, apsolvent FTN-a u Kosovskoj Mitrovici.

Fabrika obuće, rad iz predmeta Projektovanje privrednih zgrada na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu

Kuca na seluProjekat porodicne seoske kuce

Fabrika obuceProjekat fabrike obuce

U prizemlju se nalaze poslovni prostori , na I i II spratu se nalazi parking garaža, dok na III spratu se nalazi restoran, fitness centar i parking garaža.

Proizvodna hala mašinske industrije, sa pratećim prostorijama - pripremom, radionicama i garderobom. Konstrukcija je AB-sistem ramova. Projektovano na predmetu Poljoprivredni objekti.

Nista više no jedan ironični protest protiv industrije koja jede drveće. Projektovanje privrednih zgrada. Datum projektovanja: mart 2004.

Pokušaj da se skladište projektuje ujedno i kao palata i kao industrijski objekat (fabrike Cernjihova i palate Korbizjea); ...Nojeva barka za univerzalnu robu.

Odražava mentalitet naroda Balkana, spojivši graditeljstvo starih neimara sa sadašnjom narodnom arhitekturom koja je složena i protivurečna, iznuđena, koja teži racionalizaciji zbog nedostatka materijalnih sredstava, ostaje skromna, i nedovršena.

Hala - Industrijski proizvodni pogon i magacin gotovih proizvoda, u kojoj je kapacitet radnika 60 muškaraca i 40 žena.

Fabrika za proizvodnju prerađenog voća, kandiranog voća, fondana, želea i svih vrsta čokolade.

Prijatelji

psihologija