Studentske izložbe

18. februara u 19h, u Studentskom kulturnom centru otvara se izložba radova studenata Šumarskog fakulteta (odseka Prerada drveta - Projektovanje nameštaja i enterijera pod nazivom: "Nameštaj, enterijer, dizajn / Studenti i jedna održiva inicijativa".

ambijenta2009Otpad, ljubav, trud, i još ponešto, a svakako mnogo toga, ugrađeno je u moderne višenamenske prototipove nameštaja i elemente enterijera studenata Beogradskog Šumarskog fakulteta, odseka Prerada drveta - Projektovanje nameštaja i enterijera.

sajamNa 14. Međunarodnom sajmu hortikulture u Beogradu organizovana je prezentacija radova i projekata studenata Šumarskog fakulteta. Prezentacija obuhvata projekte uređenje slobodnih površina  poslovnih,stambenih, objekata specijalne namene, kao i javnih površina.

Projekat BIG Kluba Mladih Arhitekata se izvodi u saradnji sa Arhitektonskim fakultetom u Beogradu. Osmišljen je tako da u prvi plan stavlja angažovanje i meč‘usobnu saradnju studenata i drugih aktera na realizaciji svih etapa ovog projekta.

Prezentovani studentski radovi iz oblasti urbanizma koji su konkurisali za 11. Međunarodni Salon urbanizma u Kragujevcu. Prezentacije su bile izuzetne a od velikog broja kvalitetnih radova , formirani žiri se opredelio za 21 rad.

U Nišu su, 1995. godine posle 28 godina pauze, ponovo otvorene studije arhitekture. Studirajući u teškom, ratnim uslovima, ali radeći sa velikim entuzijazmom, studenti su postigli značajne rezultate.

Unutrašnja arhitektura kao posledica i cilj arhitektonske strukture nalazi svoje opravdanje u integralnom oblikovanju unutašnjeg prostora sa pojedinostima koje ga ispunjuju.

Prijatelji

psihologija