Poziv za prijavu na Internacionalno takmmičenje i nagradu za dizajn

A’ Design Award & Competition je svjetsko vodeće ocjenjivano internacionalno takmičenje za dizajn. Priznanja za dizajn su organizovana u širokom spektrukreativnih polja da bi naglasila najbolje dizajnere svih zemalja u svim disciplinama. Prijave za takmičenje su recenzirane i anonimno ocjenjene od strane utjecajnog komiteta iskusnih akademika, istaknutih članova medija, i utvrđenih profesionalaca. A’ Design Award & Competition obećava slavu, prestiž, publicitet i internacionalno priznanje svim pobjednicima takmičenja za dizajn preko nagrade koja se daje da bi se proslavili nagrađeni dizajni.

Nagrada za dizajn je priželjkivani i obimni pobjednički set za nagrađene dizajne. Nagrada za dizajn uključuje, ali nije ograničena samo na to: internacionalni certifikat o izvrsnom dizajnu u metalnom okviru, pozivnica na ekskluzivnu gala veče u Italiji, onilne + offline izložba nagrađenih radova, A2 poster nagrađenih radova, najbolji radovi' publikacija tvrdih korica, specijani 3D printani metalni nagradni trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prevod projekta na 20+ jezika u cilju da istinski dosegne do internacionalne poblike, ekskluzivan interviju sa pobjednikom, priprema za medijsku objavu i distribuciju, licenca za korištenje “A’ Design Award Winner Logo” u vašoj komunikaciji, promociji nagrađenih radova sa hiljadama drugih publikacija, pojava u medijama pomoću naših medijskih partnera, uključenje u svjetske ljestvice dizajna kao i pristup daljim marketinškim i PR sredstvima.

Svake godine, projekti koji su fokusirani na inovaciju, tehnologiju, dizajn i kreativnost su nagrađeni sa nagradom za dizajn. Prijave se primaju godišnje do 28. Februara i rezultati su objavljeni svake godine 15-tog Aprila. Dizajneri širom svijeta su pozvani da učestvuju u priznanju kroz prijavu svojih najboljih radova, projekata i proizvoda. Prijave se prihvataju ukoliko su dizajnirane u zadnjih 10 godina

Ukoliko želite da više saznate o A’ Design Awards:

A’ Design Award prezentacija: http://www.designaward.com
Preciznija prezentacija priznanja za dizaj: http://www.whatisadesignaward.com
Pregledajte nagrađene dizajne: http://www.awardeddesigns.com
Pristupite medijskim setovima nagrađenih radova i projekata: http://www.press-kit.org
Pročitajte intervjue sa nagrađenim dizajnerima: http://www.design-interviews.com
Prijavite svoj rad na takmičenje za dizajn: http://www.adesignaward.com/registration.php
Otkrijte svjetske dizajnerske top liste: http://www.worlddesignrankings.com
Download A’ Design Award Logo & Editorske slike: https://www.adesignaward.com/downloads.html