Reklamiranje se vrši preko reklamnih slika, tzv. banera dimenzija 468x60 i 120x60 pixela. Baneri mogu biti statični ili animirani. Rezervisana pozicija prikazuje samo 1 baner. To znači da nema rotiranja više različitih oglašivača na istoj poziciji.

Shema pozicija za reklamne banere

reklamiranje

Cena objavljivanje banera:

  • POZICIJA 1: Dimenzija 940x90 piksela (na svim stranicama sajta) je 3.500,00 dinara mesečno (popust na godišnjem nivou)
  • POZICIJA 2: Dimenzija 468x60 piksela (na svim stranicama sajta) je 2.000,00 dinara mesečno (popust na godišnjem nivou)
  • POZICIJA 3: Dimenzija 468x60 piksela (na svim stranicama sajta) je 1.500,00 dinara mesečno (popust na godišnjem nivou)
  • POZICIJA 4: Dimenzija 120x60 piksela (na svim stranicama sajta) je 1.000,00 dinara mesečno (minimum 3 meseca, popust na godišnjem nivou)
  • LINK do sajta u sekciji Korisni Linkovi ili Preporučujemo je 1.000,00 dinara mesečno (minimum 3 meseca, popust na godišnjem nivou)

Objavljivanje stranice:

  • Objavljivanje stranice koja reklamira Vaš proizvod ili firmu na našem web sajtu podrazumeva da nam dostavite sav potreban materijal za objavu u vidu tekstualnog documenta (doc, pdf) i propratnih slika (jpg, png). Od tog materijala mi ćemo napraviti web stranicu koja će trajno biti objavljena na našem sajtu, a obaveštenje o stranici biće podeljeno na Facebook-u. Proizvod ili firma koji reklamirate treba da bude interestantan posetiocima našeg sajta, a to su ljudi koji su zainteresovani za arhitekturu ili se profesionalno bave arhitekturom. Cena objavljivanja stranice je 5.000,00 dinara i plaća se jednokratno.
  • Objavljivanje stranica koje prikazuju Vaše projekte ili obradjuju druge interesantne teme iz oblasti arhitekture, a koje nisu vezane za reklamiranje odredjenog proizvoda ili firme, se ne naplaćuje.

Za detaljnije informacije, pošaljite email na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prijatelji

psihologija
igre za decu