Projekti enterijera

Subotički hotel Galleria

Deceniju nakon što je otvorio vrata, hotelu koji je čuvan u srcu grada bilo je potrebno novo ruho. Valjalo je rekonstruisati ulazni hol i lobi sa recepcijom subotičke “Gallerie”. Težilo se atraktivnijem i ekskluzivnijem izgledu, a mi smo želeli još nešto - da duhom odgovara svojoj lokaciji. Zato smo odlučili da secesija po kojoj je Subotica poznata širom Evrope u ovom objektu bude moderno interpretirana.

Porodični dupleks

Vrh jedne visoke zgrade u urbanom i prometnom delu Novog Sada bio je mesto na kom smo projektovali porodični dupleks. Osmišljavanje je krenulo na samom početku, dok je još bio u izgradnji, da bi se došlo do modernog i prozračnog prostora neutralnog kolorita. Sastavljen iz dva nivoa koji se stilski povezuju, ovaj dupleks poseduje još i zelenu terasu sa koje se pruža panoramski pogled na grad.

Ego Wallpaper

Eklektični svet dizajna Ana Cvejic -Idea Boutique- predstavlja novi projekat u dizajnu enterijera - magični plavi podrum upotpunjen sa četiri unikatna grafička kolaža - Ego Wallpaper tapeta.

Knjižara Laguna-Delfi u Knez Mihailovoj ulici

Pri projektovanju knižare Laguna prioritet je bio uspostaviti jasnu horizontalnu i vertikalnu komunikaciju uz optimalno pozicioniranje žižnih tačaka u prostoru, kako bi posetilac bio naveden na korišćenje sve četiri etaže.

Enterijer poslovnog prostora Luna

Novi poslovni prostor modne kuće Luna dizajniran je sa namerom da što bolje oslika ovaj brend. Objekat se nalazi u Požarevcu i uključuje radne prostorije za zaposlene, kao i showroom. Prostor je poslovan, elegantan i jednostavan, potpuno u skladu sa filozofijom kuće Luna koja već dve i po decenije stvara sofisticirane modne komade za savremene, promišljene žene.

Najnoviji mikrostrukturni dizajn renomiranog berlinskog dizajnera Denisa Leo Hegića, proslavlja oboje: bogatstvo okusa i životnog stila New Orleansa kao i mogućnost da oblikuje mesto za slatki greh, koji nas sve čini srećnim: gelato.

Projekat vinskog bara iza kojeg stoji novosadski studio Salt & Water.

Projekat Kuhinje

Cilj ovog projekta je bio stvaranje veze izmedju kuhinjskog prostora, trpezarije i dnevne sobe. Iako je postojeće stanje bilo otvorenog tipa, bijela sterilna kuhinja je predstavljala odvojenu cijelinu.

Dečija soba

Idejno resenje enterijera dečije sobe.

Jaki Company showroom

Idejno resenje enterijera Jaki Company showroom-a u Arilju.

Dnevni boravak

Idejno resenje enterijera dnevnog boravka.

Evolution showroom

Idejno resenje enterijera showroom-a, tekstilne firme Evolution u Arilju.

Špajz - Tea & Candy Store

Priča o Špajzu je priča o bakinoj ostavi: sakrivenom prostoru gde se čuvaju različiti delikatesi.

Enterijer recepcije, lobi zone i kafea apartmanskog kompleksa Zlatiborski konaci.

Projektni zadatak podrazumevao je projektovanje paviljona - savremene kafeterije, dimenzija 12x6m.

Projekat enterijera Havana Club-a. Kafic je u sklopu hotela Elen u centru Arilja otvoren pre 5 godina.

Work & Travel Agencija Ideas

Lokal se nalazi u tržnom centru u Balkanskoj ulici u Beogradu. Lokal je površine 18,15m2. Zahtev investitora je da se u ovom prostoru predvidi radni prostor za dve osobe, čekaonica, prostor za razgovor sa strankama i prostor za arhiviranje, kao i WC kabina.

Home Hotel G13

Studio, za petočlanu porodicu za vreme poseta Beogradu, je kompaktan i svaki detalj je projektovan tako da obezbedi najveću funkcionalnost.

Vila Nika

Vila Nika je vila iz 30-tih godina na Senjaku, renovirana tako da ispuni sve zahteve modernog stana.

stan od 125m2

Preko plafona je predstavljan kontinuitet dnevne zone apartmana, gde je koncept bio da se poveća duga linija aktivnosti i da se ujedine kroz strukturu u prostoru, sa istim motivom.

Kancelarija u sklopu hladnjace

Idejno rešenje kancelarije Djorđa Nedeljkovica iz Arilja. Kancelarija će se nalaziti u upravnoj zgradi koja se upravo gradi uz postojeći objekat za minusni režim (hladnjača) čija je svrha skladištenje jagodičastog voća.

kafic libertyIdejno rešenje kafića "Liberty" koji se nalazi u centru opštine Arilje. Kafić postoji i radi više od 20 godina.

dot studijeOvo je jedan od aktuelnih projekata enterijerskog rešenja stambene jedinice. Projekat OAK natur prezentuje sintezu modernog načina života i materijalizacije.

donkafeLjubitelje dobrog espressa iznenadiće saznanje da je Srbija dobila prvi koncept kafić posvećen ovom napitku i potpunom uživanju u njemu. Kafić je zasnovan na ideji opremanja enterijera jedinstvenim konceptualnim i vizuelnim sadržajem koji prostor pretvara u mesto na kom nastaje čarolija iz šoljice kafe i na pravi način dočarava strast prema kafi.

poslovni_BAProstor je projektovan za tim mladih ljudi koji većinu svojih poslova rade sa inostranstvom tako da se veoma retko dešava da ih klijent poseti. Iz tog razloga, prostor je dizajniran tako da, pre svega bude prijatan za rad, pa tek onda da zadovolji estetske zahteve.

lepenski_virProstor bazena i spa centra koji je adaptiran smešten je u okviru hotela Lepenski vir, Donji Milanovac. Ideja rezultira prostorom koji neprestano nudi dinamičan doživljaj prilikom plivanja, vežbanja i opuštanja.

stan_kikindaRadi se o idejnom rešenju za enterijer privatne stambene jedinice u Kikindi/Septembar 2010. od 73 kvadrata. Stan je prošao kroz niz, kako funkcionalnih, tako i estetskih promena.

enterijer_dnevne_zonePredstavljamo vam enterijer dnevne zone stana u Beogradu. Najveći izazov je, svakako, bio skučen prostor, gde je od kuhinje i trpezarije, trebalo napraviti dnevnu sobu, kuhinju i trpezariju.

enterijer_dupleksa Projekat enterijera je rađen za mladi bračni par iz Beograda. Projektom je obuhvaćena prva etaža dupleks stana, koju čine hodnik, dnevna soba, trpezarija, kuhinja i sanitarni čvor koji nije bio predmet obrade.

enterijer_Maja_Glavonjic U navedenom primeru sam se susrela sa jednom prilično zapuštenom kućom, koja se nalazi nadomak Beograda. Pošto vlasnici žive i rade u inostranstvu, potreban im je “mali raj” prilikom boravka u Srbiji. Zadatak je bio izvršiti potpunu adaptaciju i prilagoditi dvospratnu kuću potrebama dvoje mladih ljudi.

enterijer_dvosobnog_stanaEnterijer je projektovan za jednu mladu, vrlo dinamičnu žensku osobu koja bi u stanu živela sama. Njeni su zahtevi bili, pre svega funkcionalnost, tople boje i moderne linije.

centar_za_zaposljavanje Kancelarija „Centra za zapošljavanje“ otvorena je 15.04.2010. Kancelarija se nalazi u ulici Cara Dušana u Nišu.

blok_21 Stan se nalazi na Novom Beogradu u Bloku 21 u blizini VERO hipermarketa.

blok_70 Stan se nalazi na Novom Beogradu u Bloku 70, na poslednjem spratu.

dvorac u celarevuDvorac u Celarevu je staro zdanje koje je pripadalo porodici Dindjerski, veoma bogatoj i uglednoj nekada na tim prostorima, pa je samim tim i kvalitet ovog objekta u arhitektionskom smislu neosporan, zbog cega je jedan od osnovnih zahteva bio da se zadrži sto više elemenata koji bi docarali nekadašnji izgled ovog zdanja.

enterijer apartmanaKombinacija svetlih i tamnih tonova na zidu, plafonu i spuštenom delu plafona, zatim skriveni izvor svetla u spuštenom delu plafona i crveno-crni nameštaj je motiv ovog enterijera.

mali hotelPredlozeno idejno rjesenje enterijera hotela sadrzalo je funkcionalno iskoriscen prostor sa uklapanjem odredjenih elemenata eksterijera.

stan krusevacCeo stan je predvidjen da bude u jednostavnim formama, nenapadnog karaktera sa upotrebom sto je moguce vise prirodnih materijala.

stanPo zahtevu investitora, rađen je predlog uređenja enterijera sprata jednoporodične kuće. To je petočlana porodica, a kako je potkrovlje već uređeno kao dečiji prostor, tj. prostor sa tri dečije sobe, kupatilom i zajedničkim dnevnim boravkom, na ovom spratu će se naći kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, kupatilo i roditeljska spavaća soba.

stanStan se nalazi na elitnom delu Banovog Brda u blizini Kosutnjaka. Kao sto se vidi iz prvoprojektovanog resenja stana, novoprojektovani stan se nalazi u dve odvojene zgrade i sastavlja se u delu diletacije zgrada.

radna sobaNamenjen je za život jedne ili dve osobe, koje vole jednostavne linije, žive boje kao metod prostornog akcentovanja i imaju naglašen odnos prema praktičnosti i funkcionalnosti prostora.

dnevna sobaResenja enterijera dnevne sobe, trpezarije i hodnika.

scenaRadovi sa konkursa za idejno resenje scene za Eurosong 2008. i za resenje scene za American Idol 2006.

setalisteStand je radjen za firmu stilskog namestaja kao i cela postavka njihovih proizvoda na Sajmu namestaja 2008. godine.

Sama volumetrija i oblik objekta proistekao je iz koncepta dualiteta objekta. On je prvenstveno namenjen porodicnom stanovanju sa 3 do 5 clanova.

Uredjenje enterijera dnevne sobe za dvoclanu porodicu na Novom Beogradu. Enterijer dnevne sobe za dvoclanu porodicu je uradjen prema jednostavnim zahtevima narucioca. Zahtev korisnika enterijera je bio da se u okviru robne kuce "Ikea" pronadje adekvatan namestaj koji je pre svega moderan i funkcionalan kao i udoban i da ima stil svedskog dizajna.

Kafe bar Marakana u Banja Luci povrsine 65m2 zavrsen u novembru 2005.

Kafe bar u sklopu Audi centra u Banja Luci povrsine 70m2 zavrsen u maju 2004.

Kafe bar "M" u Banja Luci povrsine 19m2 zavrsen u oktobru 2001.

Poslovna zgrada Vidovic u Jevrejskoj ulici u Banja Luci povrsine 6000m2 zavrsena u oktobru 2005.

Kafe bar SPACE je povrsine 320m2 na tri etaze nalazi se u Livnu i napravljen je u januaru 2005 godine.

Lokal u kome je smešten ovaj frizerski salon nalazi se u tek izgrađenoj stambeno-poslovnoj zgradi u Kraljevu. Njegova površina je oko 40m2, bez wc-a. Reč je, kao što se po bojama vidi, o ženskom frizerskom salonu.

Prostor u kojem je trebalo smjestiti kafić je prilično dugačak, a uzak (17x4.5 m) tako da zadatak nije bio lak.

Prijatelji

psihologija