Lokal se nalazi u tržnom centru u Balkanskoj ulici u Beogradu. Lokal je površine 18,15m2. Zahtev investitora je da se u ovom prostoru predvidi radni prostor za dve osobe, čekaonica, prostor za razgovor sa strankama i prostor za arhiviranje, kao i WC kabina.

Ti zahtevi su ispunjeni tako što je na ulaznom delu smeštena čekaonica sa tri mesta, zatim radni prostor koji se dobija stolom u obliku ćiriličnog slova „G“ na čijem se spoljašnjem delu nalazi prostor za sedenje stranaka i na kraju sasvim prema ulazu u WC kabinu nalazi se prostor za arhiviranje predmeta i promotivnog materijala.

Čekaonica od nameštaja sadrži fotelju i dvosed bez naslona, stočić za izlaganje promotivnog materijala, kao i čiviluk sa prostorom za odlaganje kišobrana. U uglu je smeštena saksija sa biljkom koja daje toplinu prostoru.

Radni prostor i prostor za stranke su smešteni u centralnom delu lokala. Tu dominira radni sto. U radnom delu planiran je spušteni plafon od gips karton ploča debljine 1,0 cm sa podkonstrukcijom od aluminijumskih profila. Na izbačenim ivicama lepi se stirodur debljine i širine 5cm, čime se vizualno povećava debljina spuštenog plafona. Ista konstrukcija je na izbačenom delu zida. Gips-karton ploče se bandažiraju, gletuju i boje plavom poludisperzivnom bojom. Zidovi se gletuju i boje belom poludisperzivnom bojom. Na izbačenom delu zida predviđene su dve kvadratne police koje prodiru do zida, tri sata koji pokazuju vreme u različitim gradovima i LED televizor za potrebe prezentacije.

Prostor za arhiviranje predmeta i promotivnog materijala sadrži ormar za registratore i policu za izlaganje različitog materijala, kao i čiviluk sa prostorom za odlaganje kišobrana za zaposlene.

Svaki komad nameštaja koji se pravi po meri je od presovane iverice, sa dimenzijama datim u detljima. Sve vidljive ivice su kantovane.

Za osvetljenje su predviđene 4 raster neonske svetiljke jačine 4x18W kao direktno osvetljenje, a indirektno osvetljenje je LED traka jačine 5050, koja je smeštena u kanalu u spuštenom plafonu i izbačenom delu zida.