Saie Due - međunarodni sajam arhitekture, unutrašnjih završnih građevinskih radova, vrata, prozora, podova, podnih obloga, farbi, dekoracija, zavesa, garnišni, žaluzina, alata, renoviranja... Više informacija o sajmu: www.saiedue.it

Program putovanja avionom: Alitalia, 14. – 18. 03.'07.

1. DAN Beograd – Milano – Bolonja 

Sastanak učesnika putovanja na aerodromu »Nikola Tesla«  2 sata pre leta. Poletanje za Milano letom AZ 535 u 11:45h. Sletanje u Milano u 13:35h. Nastavak putovanja za Bolonju  letom AZ 1305 u 15:20h. Sletanje u Bolonju u 16.20h. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2./4.  DAN Bolonja

Doručak. Individualna poseta sajmu. Noćenje.

5. DAN Bolonja  – Milano – Beograd

Doručak. Poseta sajmu ili slobodno vreme do polaska na aerodrom u Bolonji. Transfer do aerodroma. Poletanje za Milano letom AZ 1306 u 17:40h. Sletanje u Milano u 18:45h. Nastavak putovanja za Beograd letom AZ 536 u 21:10h. Sletanje u Beograd u 22:55h.

CENA: 790 € po osobi u dvokrevetnoj sobi
Doplata za jednokrevetnu: 280 €
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po kursu na dan uplate.

SMEŠTAJ: ZanHotel EUROPA , 4* superior, www.zanhotel.it u centru Bolonje

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: avio prevoz na navedenim relacijama sa uključenim obaveznim osiguranjem od rizika u avio-saobraćaju i aerodromskim taksama, transfer aerodrom  Bolonja – hotel – aerodrom  Bolonja, 4 noćenja sa doručkom u hotelu Europa u centru Bolonje,  priprema dokumentacije za vizu, troškove organizacije, troškove vodiča na minimum 15 putnika.
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: italijansku vizu  35 €,  polisu osiguranja 12  €  za boravak do 7 dana,( obezbeđuje agencija ), ulaznice za sajam ( 13 € dnevna, 16 € dvodnevna, 21 € trodnevna, 26 € četvorodnevna).  

ITALIJANSKA VIZA: dobija se uz obavezno lično prisustvo u prethodno zakazanom terminu. Termin za blagovremeno prijavljene putnike obezbeđuje agencija. Spisak dokumentacije  za vizu biće dostavljen prijavljenim putnicima.
ROK ZA PRIJAVU i UPLATU: 05.  februar 2007. ili do popune mesta.

Prijave za putovanje vrše se putem fax-a ili e-mail-a, popunjavanjem obrasca koji ćemo Vam na Vaš zahtev dostaviti, a potvrđuju uplatom u roku naznačenom na profakturi.

MINIMUM putnika za realizaciju programa po navedenim uslovima je 15. 

U slučaju manjeg broja prijavljenih, program će se realizovati  uz minimalne korekcije, uz predhodnu konsultaciju sa prijavljenim putnicima. U slučaju izmena tarifnog sistema kod avio-kompanija, kao i poremećaja na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena.

Detaljije informacije: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. i www.travelomega.co.yu