bestsummer09

Udruženje Studenata Tehnike Evrope (BEST Niš) organizuje akademski kurs iz oblasti arhitekture Some Like It Recycled. Urban Recycled.

Na ovom letnjem kursu, na temu urbane reciklaze, suočićete se sa arhitektonskim identitetom našeg grada u njegovom istorijskom i savremenom kontekstu, kroz zanimljiva predavanja i uspešne radionice za izradu modela. Plan je da se sastave kreativni timovi od domaćih i stranih studenata koji će implementirati svoje ideje u projekat urbane revitalizacije jednog dela našeg grada. Zajedno sa studentima iz čitave Evrope, kroz timski rad, napravićemo mešavinu različitih kultura i arhitektonskih stanovišta koja će biti prezentovana u formi 3D modela. Bitno je napomenuti da će kurs trajati deset dana, u periodu od 20.-30.jula i da je za domaće participante potpuno besplatan.

Zato ako ste student arhitekture i raspoloženi ste da potpuno ispoljite svoju kreativnost i viziju za preobražaj jednog dela našeg grada i da uz to sve vreme imate fenomenalne trenutke i nezaboravno druženje, onda ste vi prava osoba za naš kurs!!!

Prijavite se:

http://www.best.eu.org/Nis/sc/

Rok za prijavu je 10. 7. 2009.!

Više o samom kursu možete saznati na http://www.best.eu.org/Nis/sc/