12. BIJENALE ARHITEKTURE U VENECIJI

3 DANA/2 NOĆENJA AUTOBUSOM

Polasci: SVAKOG PETKA do zatvaranja Bijenala!

15.10/17.10., 22.10/24.10., 29.10/31.10., 5.11/7.11., 12.11/14.11 

      U Veneciji je 29. avgusta zvanično otvoren 12. Bijenale arhitekture. Sve do 21. novembra, zainteresovani će u gradu na vodi moći da vide izložbu čiji moto glasi „Ljudi se sreću u arhitekturi“ („People meet in Architecture“). Turistička agencija FIBULA omogućava svojim klijentima poklonicima savremene umetnosti, da učestvuju u ovom jedinstvenom događaju. Za ovu priliku smo osmislili aranžmane na bazi dva noćenja sa doručkom u gradiću Lido di Jesolo nadomak Venecije. 

VENECIJA je čudesna i jedinstvena. Jedna je ods najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je u V veku u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u Venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture i prefinjene muzike. Venecija je zbog svoje čudesne svetlosti prozvana „Serenissima“-presvetla. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a.

LIDO DI JESOLO je primorski deo grada Jesolo. Nalazi se u severo-istočnom delu Italije na Jadranskom moru u blizini Venecije. Postao je jedan od vodećih letovališta u Italiji. 

PROGRAM PUTOVANJA

1. Dan petak BEOGRAD – LIDO DI JESOLO: sastanak grupe u ranim jutarnjim satima u 5:30 h a polazak u 6 h (parking Sava Centra). Dnevna vožnja prema Italiji preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u LIDO DI JESOLO u večernjim satima i smeštaj u hotel COLONNA***. Noćenje. 

2. Dan subota   VENECIJA: Nakon doručka, polazak u Punta Sabioni u jutarnjim satima. Zajedničko ukrcavanje na brod za Veneciju. Celodnevni program u Veneciji na Bijenalu arhitekture. Povratak u Lido di Jesolo u večernjim satima. Noćenje.

 
3. Dan nedelja   LIDO DI JESOLO – PALMANOVA - BEOGRAD: Doručak. Napuštanje hotela i povratak prema Srbiji. Usputni obilazak gradića-tržnog centra Palmanova, koji je poznat po izvanrednim sniženjima kvalitetne garderobe. Nastavak putovanja i dnevna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd u večernjim satima na mesto polaska - parking Sava Centra. Završetak programa.  
 

CENA ARANŽMANA: 139 eur  (doplata za 1/1 sobu 30 eura)

Program se realizuje po navedenoj ceni za minimum 35 platežnih putnika 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prevoz visokopodnim turističkim autobusom (audio-video oprema, klima, TV), 2 noćenja sa doručkom u hotelu COLONNA *** (u dvokrevetnim sobama) u Lidu di Jesolu, taksa za ulazak u Veneciju, usluge pratioca grupe, organizacioni troškovi. Doručak je kontinentalni. 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: polisu putno-zdravstvenog osiguranja u iznosu od 3 eur po osobi za ceo period boravka (plaća se u agenciji), ulaznicu na Bijenale, brodsku kartu za plovidbu do Venecije 10 eura (plaća se na licu mesta), doplata za polupansion – 17eur (večera - set meni), usluge koje nisu obuhvaćene i spomenute u ovom programu, ostale troškove putnika. 

OPIS HOTELA COLONNA ***http://www.hotel-colonna.com

Nalazi se u centralnom delu gradića Lido di Jesolo, u centralnoj pešačkoj zoni. Od mora je udaljen 150m. Potpuno je renoviran ove godine.

Sadržaj hotela: recepcija, mali lobi bar, veliki bar sa terasom i pogledom na more.

Sobe: sobe su 1/2, imaju klimu, TV prijemnik sa satelitskim programom, telefon i sef.  
 

Organizator putovanja turistička agencija Fibula Air Tavel

Beograd Terazije 20. Tel. 011-3611-614 Fax 011-2687-385 www.fibula.rs Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Za sve aranžmane važe Opšti uslovi Fibula Air Travel  Licenca A broj OTP 6/2010 od 27.01.2010.