NormAG CALC je licenciran ali potpuno besplatan program, bez vremenskog ograničenja rada.

- Osnovna namena ovog programa je da ZABORAVITE na rad u programima sa ćelijama za potrebe izrade PREDMERA ili PREDMERA I PREDRAČUNA. Sve to i još mnogo više možete da uradite u NormAG CALC-u, daleko brže i kvalitetnije, sa jedinstvenom bazom podataka. Za start na raspolaganju imate više od 17.000 opisa pozicija datim knjigama Normativa i Standarda rada u građevinarstvu. Ovu bazu možete da proširite svojim opisima.
- Šta Vi dobijate? Dobijate legalan, ali besplatan program za potrebe izrade ponuda, predmera i predračuna. Možete ga instalirati na svakom radnom mestu potpuno besplatno.
- Šta drugi dobijaju? Vaši poslovni saradnici dobijaju Vaš projekat (predmer , predmer i predračun) u elektronskom obliku, a ako su uz to korisnici komercijalnih verzija programa NormAG, mogućnost automatskog učitavanja projekata u NormAG2006. Ovim se maksimalno pojednostavljuje rad u NormAG2006, olakšan je rad sa analizama cena, automatski pristup delu programa za vođenje obračunskog lista građevinske knjige, izrade situacija, konačnog obračuna i mnogo drugih pogodnosti. Vas ne košta ništa, a Vašim saradnicima olakšava život.
- Šta dobija AGtim? Mi dobijamo zadovoljne korisnike komercijalnih verzija programa NormAG2006. Njihov rad je maksimalno automatizovan, oni su zadovoljniji a samim time, NormAG 2006 postaje program za svakoga.

Preuzmite NormAG CALC sa adrese: http://www.agtim.com/download/Calc.rar  (45 MB).

Nakon uspešnog download-a raspakujte rar arhivu. Dobićete calc.iso fajl, to je image fajl za rezanje CD-a. Image fajl otvorite iz Vašeg programa za rezanje CD-a, i sadržaj narežite na CD. Koristeći  CD pokrenite instalaciju sa forme koja će Vam se automatski pokrenuti. Poštujte uputstvo za instalaciju da bi sve proteklo u najboljem redu i bez problema. Javite se za registraciju.

Ukoliko niste u situaciji da "skinete" program sa interneta javite nam se na navedenu adresu, e-mail ili telefon, rado ćemo Vam poslati instalacioni CD poštom. U ovom slučaju plaćate manipulativne troškove pakovanja, ptt usluga i ostalo u iznosu od 1000 dinara, na tekući račun AGtim-a.

AGtim
Rajićeva 30a/12
18000 Niš, SRBIJA
(+381) 018-510-386  
(+381) 064-1482182
PIB 102873644
Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.  www.agtim.co.yu
Hvala što koristite  NormAG
Obavestite prijatelje, prekopirajte im CD, NormAGCALC je 100% FREE
POSTUPITE PO UPUTSTVU ZA INSTALACIJU !!!