NormAG CALC je licenciran ali potpuno besplatan program, bez vremenskog ograničenja rada.

- Osnovna namena ovog programa je da ZABORAVITE na rad u programima sa ćelijama za potrebe izrade PREDMERA ili PREDMERA I PREDRAČUNA. Sve to i još mnogo više možete da uradite u NormAG CALC-u, daleko brže i kvalitetnije, sa jedinstvenom bazom podataka. Za start na raspolaganju imate više od 17.000 opisa pozicija datim knjigama Normativa i Standarda rada u građevinarstvu. Ovu bazu možete da proširite svojim opisima.
- Šta Vi dobijate? Dobijate legalan, ali besplatan program za potrebe izrade ponuda, predmera i predračuna. Možete ga instalirati na svakom radnom mestu potpuno besplatno.
- Šta drugi dobijaju? Vaši poslovni saradnici dobijaju Vaš projekat (predmer , predmer i predračun) u elektronskom obliku, a ako su uz to korisnici komercijalnih verzija programa NormAG, mogućnost automatskog učitavanja projekata u NormAG2006. Ovim se maksimalno pojednostavljuje rad u NormAG2006, olakšan je rad sa analizama cena, automatski pristup delu programa za vođenje obračunskog lista građevinske knjige, izrade situacija, konačnog obračuna i mnogo drugih pogodnosti. Vas ne košta ništa, a Vašim saradnicima olakšava život.
- Šta dobija AGtim? Mi dobijamo zadovoljne korisnike komercijalnih verzija programa NormAG2006. Njihov rad je maksimalno automatizovan, oni su zadovoljniji a samim time, NormAG 2006 postaje program za svakoga.

Preuzmite NormAG CALC sa adrese: http://www.agtim.com/download/Calc.rar  (45 MB).

Nakon uspešnog download-a raspakujte rar arhivu. Dobićete calc.iso fajl, to je image fajl za rezanje CD-a. Image fajl otvorite iz Vašeg programa za rezanje CD-a, i sadržaj narežite na CD. Koristeći  CD pokrenite instalaciju sa forme koja će Vam se automatski pokrenuti. Poštujte uputstvo za instalaciju da bi sve proteklo u najboljem redu i bez problema. Javite se za registraciju.

Ukoliko niste u situaciji da "skinete" program sa interneta javite nam se na navedenu adresu, e-mail ili telefon, rado ćemo Vam poslati instalacioni CD poštom. U ovom slučaju plaćate manipulativne troškove pakovanja, ptt usluga i ostalo u iznosu od 1000 dinara, na tekući račun AGtim-a.

AGtim
Rajićeva 30a/12
18000 Niš, SRBIJA
(+381) 018-510-386  
(+381) 064-1482182
PIB 102873644
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  www.agtim.co.yu
Hvala što koristite  NormAG
Obavestite prijatelje, prekopirajte im CD, NormAGCALC je 100% FREE
POSTUPITE PO UPUTSTVU ZA INSTALACIJU !!!

Prijatelji

psihologija
igre za decu