Arhitektonska tehnička škola Beograd raspisuje:

Konkurs za najbolju veb prezentaciju iz oblasti arhitekture i građevinarstvaOvogodišnje teme:

  • Metro
  • Teniski teren
  • Arhitektonski atelje
  • Savremena škola
  • Trg
  • Pešačka zona
  • Parkiranje u centralnim gradskim zonama

Propozicije konkursa:

aginet_002Na konkursu mogu učestvovati učenici sva četiri razreda. Dovoljno je da ste zainteresovani, kreativni i da imate nešto zanimljivo i drugačije da kažete i pokažete! Možete koristiti bilo koji softver za pravljenje veb prezentacije. Prezentacija ne sme biti veća od 20 MB.

Prvi korak je da se na konkurs prijavite do 1. marta 2010. godine (samo prijavljivanje vas ne obavezuje da učestvujete!) . Prijavljivanje se vrši slanjem mejla na adresu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.. Mejl bi trebalo da sadrži: ime, prezime, ime škole, naziv mesta i naziv teme za koju se učenik opredelio. Učenik će po prijavljivanju dobiti mejl sa korisničkim imenom i lozinkom za predaju rada. Predaja radova biće organizovana od 1. marta 2010. do 15. marta 2010. godine.

Prilikom pregledanja radova ocenjivaće se:

Sadržaj sajta (zastupljenost slika , crteža i teksta), količina sadržaja, jasnoća prezentacije, zastupljenost konstruktivnih detalja, presek, osnova, izgled objekta – zaokružena arhitektonska informacija, grafički dizajn, držanje standarda prilikom korišćenja veb tehnologija....

Proglašenje pobednika je na 21. Republičkom takmičenju srednjih geodetskih i građevinskih škola Srbije.

Koordinator takmičenja:

Milena Marić
Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
063.432.546

Arhitektonska tehnička škola
Vojislava Ilića 78
11000 Beograd
011.241.21.27
www.ats.edu.rs