Pozivamo Vas da budete svedok jednog posebnog događaja koji pomera granice kreativnosti i donosi nešto novo svetu dizajna. U pitanju je izložba poslovnog nameštaja Dream Office 2007 koju već nekoliko godina unazad organizuje kompanija NITEA u stalnoj želji da prevaziđe konvencionalne okvire predstavljanja poslovnog nameštaja.

Svecano otvaranje izlozbe predvidjeno je za sredu 03.oktobar sa pocetkom u 19.00h u galeriji PROGRES u Zmaj Jovinoj ulici.

Kompanija NITEA se pojavila na tržištu 1996 godine sa potpuno neočekivanim i naprednim konceptom ponude za to vreme, a taj status je zadržala i do današnjih dana. Svoju prodaju poslovnog nameštaja vrhunskog dizajna koji ispunjava najviše zahteve estetike, funkcionalnosti i ergonomije, NITEA bazira na partnerskom odnosu sa renomiranim proizvođačima širom sveta kao što su Vitra, Herman Miller, Sedus, Freeza i Sitland. Na ovogodisnjoj izlozbi bice prikazani noviteti poput radne stolice WORKNEST i ALCOVE sofe koju su dizajnirali braca Bouroullec i antologijske stolice bracnog para Eames: La Chaise i Lounge chair. Nisu izostavljeni ni proizvodi koje su dizajnirali Philippe Starck, George Nelson, Maarten Van Severen, Alberto Meda, Roberto Danesi, Claudio Bellini i dr.

Posebnost ovogodišnjeg Dream Officea počiva na još jednoj naprednoj i angažovanoj ideji o konkursu za mlade dizajnere koji su kao zadatak dobili da kreiraju element za odlaganje kancelarijskog pribora i fotelju. To je ujedno i pokušaj da se mladi i talentovani stvaraoci afirmišu ne samo kod nas nego i na globalnom tržištu. Nagrađeni učesnici ce dobiti priliku da predstave svoj rad i van okvira naše zemlje. Ovakav pristup u kreiranju partnerstva javnog i privatnog sektora na realizaciji ovakvih akcija u najznačajnijim metropolama sveta, omogućuje ostvarivanje visokih standarda u promovisanju skladne veze umetnosti i biznisa.

To je samo razlog više da nas obradujete svojim prisustvom, kako bi zajedno proneli glas o Dream Office/u i time nadamo se uneli novi način mišljenja i optimizam u aktuelnu scenu ponude i dizajna poslovnog nameštaja.