VELUX je već dugi niz godina prepoznatljiv sinonim za krovne prozore. Svi oni koji su ukazali svoje poverenje ovom brendu znaju o kojem nivou kvalitete je reč i koliko ova kompanija posebnu pažnju daje kvaliteti, sigurnosti i energetskoj efikasnosti, te koliko svojim proizvodima doprinose zdravom načinu života.

No, ovog puta kompanija VELUX ide korak dalje i svoj portfolio širi sa specijalno dizajniranim kupolama za ravne krovove – rešenjem za osvetljenje nestambenih zgrada. Sada, s najmlađim članom svoje porodice prozora za ravni krov, VELUX se fokusira na nenastanjene, negrejane zgrade i po prvi put nudi savršeno rešenje za njih. VELUX kupole namenjene su prostorijama u kojima se ne živi ili zgrade kao što su magacini, garaže, šupe ili manji industrijski objekti.

Osnovne karakteristike:

  • VELUX kupola pruža dnevno svetlo bez odsjaja
  • Optimalna privatnost
  • Odlična zvučna izolacija
  • Svež zrak
  • Minimalne potrebe za održavanjem
  • Širok izbor dimenzija

Nova, VELUX kupola po pristupačnim cenama dostupna je u 10 različitih dimenzija od 60x60 cm do 200x100 cm, sa dvoslojnom ili troslojnom kupolom, i pogodna za krovove s nagibom od 0 ° do 15 °.

Jedna od glavnih prednosti neprozirne kupole je ta što štedi vreme za održavanje; zbog karakteristika svoje površine, nije osetljiva na ogrebotine i prljavštinu, pa je na taj način potrebno samo minimalno čišćenje. Osim toga, proizvod takođe štiti od pregrejavanja i pomaže u održavanju ugodne unutrašnje klime.

Zašto odabrati prirodno svetlo u nestambenim zgradama?

Korištenje prirodnog svetla umesto električnog osvetljenja poboljšava unutrašnje prostore i stvara uštedu električne energije. Nova VELUX kupola po atraktivnim cenama odlično je rešenje za osiguravanje dovoljne količine difuzne dnevne svetlosti kroz ravni krov. Bez obzira na to što proizvod propušta svetlo, smanjuje uznemirujuću unutrašnju buku jer ima izvanrednu zvučnu izolaciju - do 22 dB.

Izuzetno laka instalacija!

VELUX kupola je san svakog majstora, jer je lako instalirati, zameniti ili nadograditi. Pored osnovne kupole, majstori mogu birati između dvoslojne ili troslojne kupole.

Dvoslojna kupola

Dvoslojna kupola pogodna je za nenastanjene prostorije. Dostupna u akrilu ili polikarbonatu.

Troslojna kupola

Troslojna kupola za dodatnu izolaciju u nenastanjenim prostorijama. Dostupna u akrilu ili polikarbonatu.

Takođe, VELUX nudi i opciju između fiksne ili električne ventilacijske baze od PVC-a ili fiberglasa, uključujući motor od 230 V. Obe baze nude osnovnu toplotnu izolaciju.

Za više informacija o VELUX kupolama za ravne prozore posetite VELUX stranicu: https://www.velux.rs/proizvodi/prozori-za-ravne-krovove/kupola

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da kontaktirate VELUX kancelariju svakog radnog dana od 08:00 do 16:30h na broj telefona
 011 2057 500 ili putem kontakt forme.