Tokom viÅ¡e od 75 godina, Domus se afirmisao kao najuticajniji časopis za arhitekturu i dizajn. Milanski arhitekta Đo Ponti osnovao je Domus 1928. godine, a glavna namera mu je bila da detaljno predstavi duh vremena kroz dominantni arhitektonski stil, bez obzira da li se radi o Art Dekou, Modernizmu, Funkcionalizmu ili Post Modernizmu.

Predivno dizajniran i bogat informacijama domus predstavlja neke od najuzbudljivijih projekata iz oblasti arhitekture i dizajna 20. veka.

TASCHEN i IPS vam predstavljaju Domus, kapitalno delo u 12 tomova, sveobuhvatan pregled najznačajnijih tekstova iz ovog fenomenalnog časopisa. Strane su izgledaju upravo onako kako su izgledale u originalnom izdanju, a sadržaj tekstova vas vodi na nezaboravno putovanje kroz istoriju modernog dizajna.

Svaki tom najavljuju tekstovi bivših urednika časopisa Domus i oni pomažu čitaocima da bolje razumeju istorijski i kulturološki kontekst vremena o kojem se govori. domus kolekcija predstavlja jedan od najznačajnijih i najozbiljnijih izdavačkih poduhvata u poslednjih 50 godina i obaveznu literaturu za svakoga ko se bavi dizajnom i arhitekturom, bez obzira da li se radi o profesorima, studentima, profesionalcima ili jednostavno ljubiteljima knjiga i dizajna. Fenomenalnu kolekciju domus možete da kupite zahvaljujući generalnom distributeru TASCHEN knjiga kompaniji IPS.

Domusov komplet u 12 tomova, na preko 7000 stranica pokriva 75 godina ovog najuticajnijeg svetskog časopisa u oblasti arhitekture i dizajna i ilustrovana je sa više od 20,000 fotografija.

Vise detalja o knjizi možete pronaći na web strani http://www.taschen.de/pages/en/catalogue/books/design/new/facts/03373.htm.

Cena publikacije u redovnoj prodaji iznosi 48,000 dinara. IPS tokom novembra 2006. daje popust od 10%.