Hol

Hol

Atrijum


Sala


Klub

školjka

Univerzitet u Nišu, Građevinsko-Arhitektonski fakultet

Predmet: Unutrašnja Arhitektura
Datum projektovanja: februar 2004.
(priznanje na studentskoj izlozbi u oktobru 2004.)

Predloženo rešenje je enterijer budućnosti u vreme izgradnje objekta fakulteta. Vratili smo se u 1950. i projektovali u duhu 60-ih, želeći da promenimo vremensku liniju i postavimo pitanje: "Kako bi danas rešili ovaj zadatak, pred nama imamo predloženo rešenje kao postojeće stanje?"

Primarna forma je školjka provučena kroz prizemlje. Neprekinuta, čini osnovu u kojoj su ubačeni ostali elementi (oprema, mobilijar...) koji grade hol, klub sa atrijumom i svečanu salu.

Da li bi ovako rešili zadatak da pred nama imamo predloženo rešenje kao postojeće stanje? Verovarno ne. Nazad u budućnost ili napred u prošlost?

"The future is not God given, It has to be constructed!!!".



Prijatelji

psihologija
igre za decu