Dunav osiguranje

Dunav osiguranje

 Dunav osiguranje

Priznanje na konkursu za enterijer šalter sale Dunav osiguranja


Osnovno koncepcijsko rešenje zasnovano je na opredeljenju da se u unutrašnjem izgledu prostora vidi tehnologija koja prati vreme u kojem je nastalo, ali da se pri tom ispoštuju sve funkcije i zahtevi.
Upotrebivši tipišne techno materijale, kreirali smo stilski koherentan enterijer u kome sve – od accessoira do techno urešaja – odrašava i multiplicira takmišarski duh epohe.
Zadršavši konstrukciju bez dodavanja pregrada, obezbedili smo jedinstvenost prostora. Sledivši geometriju postoješeg prostora, dobijen je pravilan raspored radnih mesta. Poštujuši stilske odlike high-techa, dobijen je jedan svetao, udoban, savremen enterijer sa svim karakteristikama komfora – prostor koji je istovremeno odraz i novog doba i trenutnih trendova, a odgovara funkciji kojoj je namenjen.
Pri oblikovanju ovog prostora tešnja je bila da se sto vise naglasi savremen i dinamišan duh kompanije kroz tretman prostora u stilu digitalne, «cyber», arhitekture. Uvošenjem fluidnih formi u krutu geometriju postoješeg prostora razbijena je njena ortogonalnost i stvorena originalna i prepoznatljiva prostorna celina koja ostvaruje jak vizuelni efekat na korisnika.

Autori:

Mikuloviš Dragana, student arhitekture
Petkoviš Nikola, student arhitekture
GAF-Niš
 

Prijatelji

psihologija
igre za decu