Autor rada Dušana Topalski, student arhitekture na fakultetu tehnickih nauka u Novom Sadu. Profesor na unutrašnjoj arhitekturi i dizajnu je arh. Đura Kojic

Butik ženske garderobe, nalazi se na atraktivnoj lokaciji u centru grada. Površina je oko 180 m2. Zbog spratne visine (h=8m), u mogućnosti je bilo postavljanje galerije, koja je iskorišćena tako da sam lokal podelim na dva dela. Prizemlje je namenjeno za garderobu a galerija za donji veš i intimnu žensku galanteriju. Ciljna grupa kupača su žene između 25-50 godina, tako da je boja koja se koristila takođe prilagođena u tom pravcu. Prizemlje ima smirenije i toplije boje, dok je galerija jače naglašena jakom roze bojom. Korišćena je rasveta ugrađena u plafon. Posto je samo jedna fasada otvorena, i ona je tom prilikom naglašena. Frontalni deo sačinjen spajanjem i ređanjem jedne na druge cilindre, valjkastog oblika od stakla.

Matrijali koji su korišćeni su gipsani zidovi i grede (gde je spušten plafon), pod je od laminata. Mobilijar je rađen od iverice u kombinaciji sa staklom (lutke koje se nalaze u valjkastom cilindru). Iz svega ovoga može se videti da ovaj enterijer nije skup, i za izvođenje jednostavan.

Rad je rađen 2006/2007 za potrebe vežbi na fakultetu.